Sjekk noen av våre Apple-kunder

Nordialog og Apple har bidratt til å digitalisere arbeidsprosesser i en rekke ulike bransjer. Se noen eksempler her.

Apotek 1

Norges største apotek-kjede har over 3000 medarbeidere fordelt på 350 apotek. De åpner 10–15 nye apotek hvert år, og hadde behov for å styrke kommunikasjonen mellom hovedkontoret og apotekene, og forbedre opplæringen på en sikker og attraktiv måte.

apotekipad

Løsningen ble en totalløsning fra Nordialog, med bl.a. Apple's DEP-program som et sentralt element. Apotekene får ferdig konfigurerte iPad-er gjennom Apple DEP og MDM, og en egen byttepool sørger for at de raskt mottar ferdig konfigurert enhet hvis noe er defekt. Nordialog forvalter og leverer alt av mobilt kommunikasjonsutstyr til både hovedkontor og ut til apotekene. 

Nettbrett leveres med Airwatch, et system som ivaretar sikkerheten og gjør det enkelt å rulle ut og installere applikasjoner og annet innhold. En sikker nettleser gir trygg tilgang til bedriftens systemer, som for eksempel Apotek 1 sitt intranett. Les mer her

SAS

pilotVi effektiviserer ikke bare arbeidsprosesser på land, men i lufta også! Flyselskapet SAS ønsket å kvitte seg med opptil 60 kilo tunge papirmanualer og bygge en døgnåpen digital arbeidsflate for både piloter og kabinpersonal.

Løsningen ble en skreddersydd leveranse fra Nordialog som kombinerer iPader og en cloud-leveranse med en rekke apper. Med nettbrettene kan pilotene blant annet foreta beregninger rundt fuel-optimalisering tett opp til avgang. Planlegging og effektivisering kan skje både før, under og etter flight, og på en mye enklere måte enn før.  

Pilotene har en utvidet Drift&Support-avtale som blant annet
inkluderer applikasjonsforvaltning.

Dedikerte Apple-team

Nordialogs dedikerte salgsteam har spesialkompetanse på Apple-løsninger for alt fra små bedrifter til store selskaper. 

Teamene besitter kompetanse på mulighetsbildet både når det gjelder hardware, operativsystem, apper og it-infrastruktur. I tillegg har teamene teknisk salgsstøtte for enklest å kunne rådgi kundene mot rett teknisk plattform.

Nordialog henvender seg mot flere segmenter i ulike bransjer, men har lang erfaring i gjennomføring og oppfølging av prosjektleveranser, via spesialiserte "vertikalteam" som er spisset mot dedikerte bransjer; henholdsvis helse, retail og finans. 

Vite mer? Ta kontakt!

Finn ditt bedriftssenter