Slik tilrettelegger vi for en enklere mobil hverdag

Uansett hvor langt du har kommet med implementering av Apple-produkter i bedriften, tilbyr vi i Nordialog løpende tjenester, support og informasjon for en rask og enkel integrering.

Mange bedrifter bruker store interne ressurser på administrasjon, drift og support av de ansattes mobiltelefoner og nettbrett. Dette er eksempelvis bestilling av nye terminaler, konfigurering og synkronisering av e-post, kalender og kontakter, opplæring og support, utrulling av applikasjoner, backup og levering og henting av utstyr som må til service.  

mdmI tillegg gir avanserte mobiler og utstrakt e-postbruk økt behov for sikkerhetsløsninger og Device Management. Enhetene blir stadig viktigere i de ansattes arbeidsdag, og det forventes høy respons- og oppetid.

Apples bedriftsprogrammer
Programmer og tjenester fra Apple gjør det enkelt å administrere iOS‑enheter og innhold, så IT-avdelingen kan konsentrere seg om det som er viktigst – å hjelpe medarbeiderne dine med å endre måten de jobber på.

Mobil flåtestyring
Vi har spesialisert oss på MDM-løsninger til bedriftsmarkedet i en årrekke, og Nordialog er Norges største leverandør av Enterprise Mobility Management (EMM). Basert på lang erfaring, og i samarbeid med aktører i Gartners lederkvadrant, leverer vi fullt integrerte mobile sikkerhetsløsninger og hjelper dere med å ta den ansattes og organisasjonens mobilitet til nye nivåer. 

Sikkerhet og mobilpolicy
Vi kan utvikle en visjon for mobilitet i bedriften, jobbe sammen med dere for å finne eller bygge en tilpasset app, sørge for at sikkerheten står i høysetet samt sikre at dere har verktøyene for å rulle ut og administrere enhetene (EMM). Sikkerheten ivaretas gjennom predefinerte innstillinger og oppsett for fjernadministrasjon, også kalt Mobile Device Management, som blant annet gjør det enkelt å både fjerninstallere og ikke minst fjernslette innhold og programvare på mange enheter samtidig, når en måtte ønske det – 24/7/365.

laas

Mobilsikkerhet er en del av vårt mobilitetspolicy-program. Sammen med deg som kunde utarbeider vi blant annet interne retningslinjer for bruk av mobilt utstyr tilpasset din virksomhet og dine ansatte, samt at vi også inkluderer tydelige rutiner for håndtering av trafikkutgiftene gjennom Mobil Kostnadskontroll. Miljøvennlig resirkulering, sikker og forskriftsmessig sletting av utrangert utstyr og enkel administrasjon som gir full kontroll over bedriftens utstyr (Asset Management) inngår også som standardelementer i mobilitetspolicy-programmet.

Bistand under utrulling
Vi bidrar også med kommunikasjon internt i bedriften før ny løsning tas i bruk. Utrullingen går raskere når de ansatte på forhånd er informert om hva, hvordan og hvorfor de skal installere påkrevd programvare på enheten sin. 

drift

Voluminnkjøpsprogram for bedrifter
Enten du har ti ansatte eller ti tusen, gjør voluminnkjøpsprogrammet (VPP) det enkelt å finne, kjøpe og distribuere apper og bøker som dekker alle bedriftens behov.

Programmet for enhetsregistrering
Utrullingsprogrammet (DEP) er en rask og strømlinjeformet metode for å distribuere virksomhetens iOS-enheter - enten de er kjøpt fra oss i Nordialog, direkte fra Apple eller andre autoriserte forhandlere - gjennom automatisk utrulling (MDM) og veiledning under konfigurering.

Leie i stedet for å eie?
Som Telenors største distribusjonsmuskel i markedet tilbyr vi også enkle og gode finansieringsløsninger,som sikrer virksomhetene nyeste teknologi uten store engangsinvesteringer, hvor man som kunde kan kjøpe utstyr og tilhørende tjenester til fast lav månedlig kostnad.

Kommunikasjon som virker – hverdag som flyter
Alt dette inngår i vårt totalkonsept Drift & Support, og uavhengig av bransje eller segment kan vi kan garantere at hel eller delvis outsourcing av driften skjerper sikkerheten. 

Ved outsourcing av mobil- og nettbrett-driften får dere ett kontaktpunkt å forholde dere til, IT-avdelingen får en enklere hverdag og de ansatte spares for nedetid og frustrasjoner. Bedriften kan glede seg over høyere sikkerhet, smartere ressursbruk og bedre flyt. 

eple