Telefonmøter – nå med suveren lyd!

Jabra Speak er en serie brukervennlige speakerphones til telefonkonferanser. Krystallklar lyd og lettere å samarbeide – uansett hvor du er. Nyheten Speak 810 kan brukes i møter med inntil 15 personer. 

Tilkoblig sker via Bluetooth, USB, jack eller NFC. I løpet av få sekunder er dere klar til å avholde møte – enten dere er to personer eller 15.

Nye Jabra Speak 810, som sees på bildet over, passer til større møter. Speak 410 egner seg til mindre møter, mens den hendige Speak 510 er ideell for medarbeidere som er mye på farten. 

Jabra Speak speakerphones er designet til integrasjon med ledende UC-plattformer og sertifisert for Skype for Business. De kan også brukes som musikkhøyttalere. 

Hva er verdien av effektivt samarbeid?

I en undersøkelse Jabra nylig har foretatt kom det fram at...

  • 92 % oppfatter møter som en aktivitet der de bidrar aktivt til virksomhetens oppgaveløsning
  • 63 % syns at tekniske problemer påvirker deres presentasjoner negativt
  • 36 % sier at møter har en negativ effekt på deres personlige produktivitet
  • 18 fulle arbeidsdager pr. år brukes på møter

Med Jabra på laget skal det i alle fall ikke stå på lydkvaliteten i telefonmøtene!

       

NYHET: Jabra Speak 810

For større møterom. Passer til møter med inntil 15 personer. ZoomTalk-mikrofon siler ut bakgrunnsstøy og fokuserer på stemmen til den som snakker. Krystallklar lyd og plug and play!


Jabra Speak 510

Kompakt enhet for mobile medarbeidere. Kobles til PC, nettbrett eller mobiltelefon via Bluetooth eller USB-kabel. Inntil 4 personer kan være med i telefonmøtet. Oppladbart batteri. 


Jabra Speak 410

Ideell til mindre telefonmøter. Kobles til PC via UBS-kabel og gir krystallklar lyd. Inntil 4 personer kan være med i telefonmøtet.

Kom innom for en demonstrasjon!

Finn ditt bedriftssenter