En sømløs Windows-opplevelse

Nokia Lumia 930 er en kraftig arbeidshest med firekjerners prosessor, 5 tommers HD-skjerm, trådløs lading, lekkert design, fri navigasjon med HERE Maps og komplett Microsoft Office-pakke. 

Telefonen er frest ut av ett stykke aluminium og har Qualcomm Snapdragon 800 med firekjerners 2,2 GHz-prosessor. Skjermen har beskyttende gorillaglass og overlegen lesbarhet i sollys. Kameraet kan skilte med hele 20 megapiksler, og fire mikrofoner sørger for surroundlyd på videopptakene.

Nokias nye flaggskip har selvsagt splitter nye Windows Phone 8.1, den viktigste mobil-oppgraderingen for Microsoft noensinne. Programvaren er blitt mer brukervennlig enn før, med en rekke tilpasningsmuligheter. En ny rullegardin-meny viser varsler fra ulike apper, og du kan legge inn smarte snarveier til innstillinger som er viktige for deg. En ny batterisparingsfunksjon gir oversikt over hvor mye strøm de ulike appene trekker, mens Data Sense viser hvor mye datatrafikk hver app bruker. Wifi Sense gjør at venner som er på besøk, automatisk får tilgang til ditt trådløse nettverk, uten å måtte be om WiFi-passordet. Dette er bare noen få eksempler på smarte funksjoner i Windows Phone 8.1.

Med OneDrive får du 7 GB gratis minne til å lagre og dele bilder og dokumenter på tvers av alle skjermene dine.

Med Nokia Lumia 930 er det duket for en førsteklasses opplevelse i førsteklasses innpakning. Vil du ta telefonen i nærmere øyesyn? Ta kontakt med ditt nærmeste bedriftssenter! 

Prøv den hos oss!

Finn ditt bedriftssenter