Har du tid til å installere en app hos 350 ansatte innen ti minutter?

Ja, så kort tid kan det ta. Fjernadministrasjonsløsninger fra Nordialog gjør det mulig å rulle ut fellesoppsett på alle de ansattes nettbrett og mobiler i løpet av få minutter. 

Mange bedrifter bruker store interne ressurser på administrasjon, drift og support av de ansattes mobiltelefoner og nettbrett. Dette er eksempelvis bestilling av nye terminaler, konfigurering og synkronisering av e-post, kalender og kontakter, opplæring og support, utrulling av applikasjoner, backup og levering og henting av utstyr som må til service. I tillegg gir avanserte mobiler og utstrakt e-postbruk økt behov for sikkerhetsløsninger og Device Management. Enhetene blir stadig viktigere i de ansattes arbeidsdag, og det forventes høy respons- og oppetid.

Vi har spesialisert oss på MDM-løsninger til bedriftsmarkedet i en årrekke, og Nordialog er Norges største leverandør av Enterprise Mobility Management (EMM). Basert på lang erfaring, og i samarbeid med aktører i Gartners lederkvadrant, leverer vi fullt integrerte mobile sikkerhetsløsninger og hjelper dere med å ta den ansattes og organisasjonens mobilitet til nye nivåer. 

Ved outsourcing av mobil- og nettbrett-driften får dere ett kontaktpunkt å forholde dere til, IT-avdelingen får en enklere hverdag og de ansatte spares for nedetid og frustrasjoner. Bedriften kan glede seg over høyere sikkerhet, smartere ressursbruk og bedre flyt.

Vi leverer EMM til alle bransjer og segmenter, gjerne som en integrert del av vårt totalkonsept Drift&Support.