SWITCH - Oppgradér utstyrsparken på en smart og effektiv måte!

Bruker dere mye tid på å administrere innkjøp av mobiltelefoner og annet IKT-utstyr til de ansatte? Og har dere utstyr som strengt tatt burde vært byttet ut? Med finansieringsprogrammet SWITCH kan dere “switche” med god samvittighet – og spare penger på å leie i stedet for å eie utstyret selv. 

Mange bedrifter har en ressurskrevende ordning for administrasjon av utstyr; det være seg innkjøp, oppfølging av abonnementer, valg av tilleggstjenester, reparasjoner og vurdering av tidspunkt for innbytte. Nordialogs finansieringsprogram gir bedriften større fleksibilitet og forutsigbarhet. Vi gjør det enklere å oppgradere utstyr, skreddersy pakker av relevante tilleggstjenester og presatte oppsett for din bedrift – og ikke minst håndtere utrangerte telefoner på en trygg, miljøvennlig og kostnadsbesparende måte.  Dette er rett og slett "Mobilitet som en tjeneste" - enklere og mer forutsigbart blir det ikke!

Telenor har SWAP for privatmarkedet – SWITCH er vår løsning for bedriftsmarkedet, men gjelder da alt IKT-relatert utstyr samt valgfrie relevante tilleggstjenester. 

Snakk med en av våre 289 rådgivere, så regner vi ut hvor mye dere kan effektivisere: Finn ditt nærmeste bedriftssenter  eller  Fyll ut kontaktskjema 


SWITCH består av tre tjenester:

Flex: Alltid nytt utstyr
Dette er et finansierings- og innbytteprogram der alle de ansatte får utlevert nytt utstyr, ferdig satt opp med valgfrie tilleggstjenester og klart til bruk. Leieperioden løper i 18, 24 eller 36 måneder, deretter leveres utstyret tilbake til Nordialog. Restverdien kommer bedriften til gode i form av en besparelse på opptil 20 %. Dere har full fleksibilitet hvis det oppstår behov for nedskalering av ansatte, ved endringer i prosjektoppdrag eller ved ønske om å oppgradere til ny teknologi underveis i avtalen.

Upgrade-ikon

Upgrade: Fornøyde ansatte
Denne løsningen passer for bedrifter som holder seg til prisgunstige mobiltelefoner, men der de ansatte kan velge en mer eksklusiv modell mot å betale mellomlegget selv. Differansen dekkes via lønnstrekk, uten ekstra administrasjon for dere. Ordningen gir lavere investeringskostnader, samtidig som dere får utnyttet mobilens restverdi etter leieperiodens slutt. De ansatte på sin side sparer inntil ca. 40 % i forhold til om de skulle kjøpt mobilen privat.

Trade-in-ikon

Trade In: Tjen penger på det gamle utstyret
Sitter bedriften på mye utrangert utstyr? Gjennom vår innbytteordning Trade In kan dere få betaling for det gamle utstyret, og slik redusere investeringen i ny teknologi. Dette gjelder utstyr dere har fra før, altså utenom avtalene Flex og Upgrade. Vi kjøper de brukte utstyret for en god pris, og sletter alt innholdet på en sikker og forskriftsmessig måte. Deretter blir de enten resirkulert eller solgt til utlandet.


Vite mer om SWITCH?  Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt