Videokonferanse har aldri vært enklere!

Delta i utenbysmøter uten å forlate kontoret – eller kommunisér med kollegene når du har hjemmekontor. Hold visuell kontakt med kolleger, kunder og leverandører på en kostnadseffektiv måte!

HD-videokonferanse fra Cisco og VideoNor gir optimal lyd- og bildekvalitet, og sikker og problemfri deltakelse i alle profesjonelle videomøter. Videokonferanse er blitt like enkelt å bruke som en mobiltelefon!

Hva er unikt med vår løsning?

VideoNor leverer HD-videokonferanse som en tjeneste fra nettskyen (Video as a Service). Man slipper store investeringer og betaler i stedet en fast pris per måned for en all-inclusive-pakke.

Videokonferanse fra VideoNor fungerer uansett hvor du er, og uansett hvilket nettverk du er på. Alt du trenger er en internettlinje. Du binder deg altså ikke til et spesielt møterom eller en bestemt PC. 

VideoNor har nøkkelkompetanse og drifter infrastrukturen, slik at du som sluttbruker kan konsentrere deg om dine møter. Du kan trygt implementere videokonferanse i din bedrift, fordi du kan være sikker på at teknologien fungerer som den skal!

Hvilken løsning passer for din bedrift? Les mer om de ulike videopakkene