Suveren fart og Norges beste dekning

Ingen slår Telenor når det gjelder dekning, hastighet og framtidsrettede tjenester. 

Europas råeste mobilnett

Bruken av datatrafikk over mobilnettet har hatt en enorm vekst. Telenor har tatt konsekvensen av dette og gjennomført tidenes største og raskeste utskifting av et mobilnett. Allerede før oppgraderingen var Mobilt Bredbånd kåret til best i test fire år på rad – både på hastighet og dekning.

Mobilt Bedriftsnett gir flyt i hverdagen

Mobilt Bedriftsnett er en banebrytende oppgradering av det som før het ProffNett. Løsningen har et åpent grensesnitt som gjør det mulig å integrere alt fra sentralbordtjenester til mail, kalender, statusinformasjon og bedriftsinterne CRM-systemer. Mobilt Bedriftsnett er Telenors største satsing mot bedriftsmarkedet noensinne. Tjenesten danner grunnlaget for Unified Communications – framtidens måte å kommunisere og samhandle på. 

Ring kostnadsfritt innad i bedriften

Som Telenors største bedriftskanal har vi førstehåndskunnskap om Telenors abonnementer og tjenester, og skreddersyr en totalpakke for din bedrift. Telenors bedriftskunder har gunstige priser på tale- og datatrafikk, og de ansatte ringer gratis til hverandre. Vi tilbyr også kostnadskontrolltjenester som optimaliserer abonnementsporteføljen og forenkler innrapporteringen av mobilskatten.

Mobilt Bedriftsnett - nyttige tjenester for din bedrift

 

Mobilt Bedriftsnett -- nyttige tjenester for de ansatte