Aktuelle produkter

Samsung

Koreanske Samsung er en ledende produsent innen mobiler, lyd og bilde, IT-produkter og hvitevarer. Samsung har de siste årene fått solid fotfeste i Norge, blant annet gjennom mobiltelefonen Galaxy S og nettbrettet Galaxy Tab. 

Se aktuelle produkter

Sony

Få selskaper har kunnet måle seg med Sonys omdømme når det gjelder utvikling, oppfinnsomhet og pålitelighet. På mobilfronten har de først og fremst hevdet seg gjennom den populære Xperia-serien. 

Se aktuelle produkter

HTC

HTC er et av de mest hurtigvoksende selskapene i den mobile sektoren og har meget høy anerkjennelse blant kundene. HTC har blant annet integrert lydteknologien Beats Audio i sine smarttelefoner, og er også kjent for svært gode mobilkameraer.

Kontakt oss for aktuelle HTC produkter

Jabra

Jabra er en ledende leverandør av hodesett – både trådløse og trådbaserte, med komfort og lydkvalitet i toppklasse. 

Se aktuelle produkter

Plantronics

Plantronics introduserte det første lettvekts hodesettet i 1962 og anses som verdens ledende innen kommunikasjonshodesett. Selskapet er vel etablert innen callcenter/kontormarkedet, IP/UC-telefoni, mobil/DECT-telefoner og PC/gaming-hodesett. 

Se aktuelle produkter

Windows

De såkalte Windows-telefonene produseres av Microsoft og omfatter Lumia-smarttelefonene. Disse kommer i ulike modeller og prisklasser, og bruker OneDrive til sømløs integrasjon på tvers av devicer.  

Se aktuelle produkter

Apple

Apple startet revolusjonen i mobiltelefonmarkedet med iPhone og AppStore, og med nettbrettet iPad definerte de framtiden for mobile medier og databehandlingsenheter. Apple har en stor markedsandel i Norge, og stadig flere bedrifter satser på iPhone og iPad.

Les mer om Apple

Nettbrett

Vi leverer nettbrett fra en lang rekke produsenter og tilbyr også konfigurering, sikkerhetsoppsett og fjernadministrasjon. 

Les mer

Bærbar PC

Nordialog leverer alt av bærbare PC-er fra anerkjente produsenter.

Les mer

Hodesett

Vi samarbeider med de ledende leverandørene av hodesett til bedrifter som stiller høye krav til komfort, lydkvalitet, ergonomi og eliminering av bakgrunnsstøy. Selvsagt tilpasset Unified Communications. 

Les mer