2017 - Nordialog

Del:

Vel blåst, Huawei!

Huawei Mate 10 Pro har hanket inn topplassering på den ene testen etter den andre. «En av årets beste smarttelefoner», konkluderer IT-avisen. «En toppmodell det er lett å bli glad i», sier tek.no. 

Les artikkel

Vips, så blir Samsung S8 til en PC

Dockingstasjonen Samsung DeX gjør Galaxy S8 til en fullverdig datamaskin med monitor, mus og tastatur. 

Les artikkel

Kjedehuset og Techstep får Apples høyeste partnersertifisering

Kjedehuset sammen med Techsteps datterselskaper blir en av få aktører i Europa som får Apples nye og høyeste partnersertifisering mot bedriftsmarkedet. 

Les artikkel

Surf som hjemme i hele EU og EØS

Det nærmer seg sommerferie, og mange tar med seg jobbmobil og sensitiv informasjon på reisen. Hva gjør du hvis mobilen kommer på avveie, og hvordan unngår du høy mobilregning etter å ha brukt mobilen i utlandet? Sjekk våre smarte ferietips!

Les artikkel

Kolleger som bråker? Mål lydnivået!

Åpne kontorlandskap gjør det lettere å samarbeide med kollegene. Baksiden av medaljen er støynivået. 35 % gir uttrykk for at de blir forstyrret av kollegene rundt seg. Hva kan man gjøre med dette?

Les artikkel

«Mobile montører gir forretningsfordeler»

ThyssenKrupps montører har Samsung-mobiler og -nettbrett med skreddersydde applikasjoner. Det gir montørene en effektiv hverdag og virksomheten forretningsfordeler.

Les artikkel

Vi forenkler din mobile arbeidsdag

Nordialog er Norges største leverandør av MDM- og EMM-løsninger til bedriftsmarkedet. Vi leverer fullt integrerte mobile sikkerhetsløsninger, inkludert drift og support til alle bransjer og segmenter, basert på markedets beste administrasjon og sikkerhet for mobile enheter. 

Les artikkel