De hotteste mobilene akkurat nå

Sonys nye Z5-serie byr på kamera- og skjermkvaliteter du ikke har sett maken til. Samsungs flaggskip har både nyskapende design og alt av teknologi, mens nye Windows Lumia snakker enda bedre med PC-en din. Finn ut hvilken av disse som ble kåret til årets mobil 2015!  

Alltid Windows i lomma
Microsoft har lansert to nye modeller i Lumia-familien: 950 og 950 XL. Windows 10 innabords gir deg en ensartet opplevelse på tvers av alle dine Windowsenheter, og en ny funksjon lar deg koble mobilen opp mot en større skjerm slik at den fungerer som en PC i kundepresentasjoner eller på hjemmekontoret.

Verdens beste mobilkamera?
Er kamerafinesser og vanntetthet viktig for deg, bør du se til Sony. Den nye Xperia Z5-serien, som består av tre modeller, har møtt begeistring blant anmelderne. Toppmodellen Z5 Premium er utstyrt med den høyeste skjermoppløsningen i en mobiltelefon noensinne.

Årets mobil
Topp-plasseringen i bransjekåringen Tek Awards i november var det imidlertid Samsung som tok med sin S6 edge+. “Årets mobil er spekket med det ypperste av teknologi og funksjoner. Den framstår som et friskt pust i et marked der vi stadig sjeldnere ser nyskapende design” het det i juryens uttalelse.

Kom innom og prøv toppmodellene hos oss! Finn ditt bedriftssenter