Telenors ledende bedriftskanal

Nordialog er Telenors største distribusjonsmuskel i bedriftsmarkedet – en totalleverandør som skreddersyr framtidsrettede løsninger til bedrifter med opptil flere tusen ansatte. Vi leverer ikke bare mobilkommunikasjon, men også skytjenester med tilhørende drift og infrastruktur. 

Kort fortalt setter vi sammen behovstilpassede tale-, data- og videoløsninger som får bedrifter til å snakke bedre sammen. Vi gir profesjonelle råd og er en ledende leverandør av effektiv mobilitet til store bedrifter. 

Vi har også posisjonert oss som den ledende leverandøren av profesjonell mobilpark-drift, gjennom konseptet Drift&Support. Mange virksomheter bruker store ressurser på administrasjon, drift og support av ansattes mobiltelefoner. Stadig flere oppdager fordelene ved å outsource denne driften. Nordialog setter problemløsingen i system!

Vi fører bedrifter opp i skyene

Stadig flere av våre kunder velger skyløsninger, der datalagring og -prosessering flyttes til eksterne, web-baserte serverparker. Dermed slipper bedriften vedlikehold og kostnader forbundet med egne servere. Eksempler på skytjenester er e-posthåndtering, dokumentdeling og videomøter.

Solid aktør

Nordialog har ca. 250 ansatte fordelt på bedriftssentre over hele landet, og er en betydelig aktør innenfor salg og distribusjon av mobil- og datakommunikasjonsløsninger. Den beste måten å bli kjent med leveransene våre på, er å høre hva kundene sier. Sjekk våre kundehistorier!

Kompetanse er vårt viktigste produkt – rådgivning vår viktigste tjeneste.

Nordialogs kjernevirksomhet er leveranser av mobilt utstyr med tilknyttede tjenester fra Telenor, samt profesjonelle videoløsninger og nettskybaserte tjenester. Som kunde tilbys du et meget bredt sortiment, hvor vi kan bidra med inngående kunnskap og rådgivning på anerkjente merkevarer fra alle ledende produsenter.