Nordialogs kunnskap. Apotek 1 sin trygghet.

Apotek 1 er Norges største apotek-kjede, med over 3000 medarbeidere fordelt på 330 apotek. Sammen med Nordialog holder de seg oppdatert på teknologifronten.

Finn ut mer

«Mobile montører gir forretningsfordeler»

ThyssenKrupps montører har Samsung-mobiler og -nettbrett med skreddersydde applikasjoner. Det gir montørene en effektiv hverdag og virksomheten forretningsfordeler.

Finn ut mer

«Nordialog, that's IT!»

Du tror kanskje Nordialog kun tilbyr telecomtjenester og -produkter? Nei, mange virksomheter velger også å sette bort all IT til Nordialog, som Pettersson & Gjellesvik. 

Finn ut mer

«Mobilkommunikasjon overlater vi til Nordialog»

Bunnpris er totalkunde hos Nordialog. En nettbasert løsning gir full oversikt over ansattes mobilkostnader. Fasttelefoni er erstattet med en fleksibel sentralbordløsning. Mobiler, nettbrett og utstyr bestilles via noen få tastetrykk – ferdig satt opp og klare til bruk.  

Finn ut mer

Etterlever kjerneverdier med mobilteknologi

Tilgjengelig og personlig er to av Grong Sparebanks kjerneverdier. Mobilteknologi fra Nordialog bidrar til at kundene opplever det i praksis.

Finn ut mer

”Vi har fått en bekymringsløs IT-hverdag!”

– Med Office365 ligger alt av bedriftskritisk verktøy tilgjengelig på alle devicer, og sikkerheten står i høysetet. 

Finn ut mer

Morgendagens muligheter

Innovasjon Norge skal fremme lønnsom næringsutvikling i hele landet, og utløse ulike distrikters og regioners næringsmessige muligheter gjennom å bidra til innovasjon, internasjonalisering og profilering. Vi i Nordialog er stolte av å bidra med nyskapende kommunikasjonsløsninger.

En enklere hverdag

Nordialog leverer mobilitet, sikkerhet og support til de ansatte i SpareBank1 Gruppen.

Gir liv til bygninger

Bravida har spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. Nordialog er ansvarlig for drift, service og support til alle Bravida sine 40 lokasjoner i Norge.

Energi og infrastruktur

BKK er Vestlandets største selskap innen klimavennlig energi og fremtidsrettede infrastrukturløsninger. Nordialog og Telenor leverer mobilitet som kan gi ny muligheter – for energisektoren og såvel som for andre bransjer.