«Nordialog, that's IT!»

Du tror kanskje Nordialog kun tilbyr telecomtjenester og -produkter? Nei, mange virksomheter velger også å sette bort all IT til Nordialog, som Pettersson & Gjellesvik. 

Elektroentreprenøren er med rundt 110 ansatte en stor virksomhet. Likevel er det ikke behov for egen IT-avdeling. All telecom og IT er overlatt til Nordialog Bergen.  

Dermed trenger ikke Pettersson & Gjellesvik å tenke på drift, sikkerhet, backup og plasskrevende filservere og terminalservere. Sistnevnte er plassert i dedikert datahall og driftes av Nordialog. Mailserveren er erstattet med den fleksible nettskyløsningen Office365.

– Vi trenger ikke inngående IT-kompetanse og kan ha fullt fokus på kjernevirksomheten og kundene. Dessuten er det betryggende at IT-sikkerheten er strengt ivaretatt og at alt fungerer til enhver tid, sier økonomisjef Bjørner Steensæth.

Nordialog leverer også alle telecomprodukter og –tjenester. Disse samspiller med IT-løsningene for at ansatte kan jobbe smart og effektivt. Elektrikerne er utstyrt med skreddersydde Samsung-mobiler og -nettbrett med Mobilt Bedriftsnett, Office 365 og Speedycraft. Enhetene brukes til å registrere timer, bestille materialer, se om kollegaer er tilgjengelige og e-post.

– Nordialog-samarbeidet gir både virksomheten og de ansatte fordeler. Dessuten er Nordialogs lokale tilstedeværelse et stort pluss. De kommer ofte innom for å gi råd og tips, noe de ansatte stor pris på, sier Steensæth. 

Vil du vite hvordan vi kan forenkle arbeidshverdagen i din bedrift?  Ta kontakt 

                         

  • Fakta om Petterson & Gjellesvik
  • Ledende elektroentreprenør i Bergens-regionen
  • Røtter tilbake til 1926 og cirka 110 ansatte 
  • Leverer elektrotjenester til helsesektoren, offentlige bygg, boliger, private næringsbygg og prosessindustrien