«Mobile montører gir forretningsfordeler»

ThyssenKrupps montører har Samsung-mobiler og -nettbrett med skreddersydde applikasjoner. Det gir montørene en effektiv hverdag og virksomheten forretningsfordeler.

ThyssenKrupp samarbeider tett med Nordialog Bergen for å utnytte fremtidsrettede IT- og telekommunikasjonsmuligheter. Et stort fokusområde er effektivisering av montørenes arbeidsdag. Med utnyttelse av denne teknologien kan montørene lettere motta og behandle all informasjon som blir sendt ut uansett hvor de måtte befinne seg.

De rundt 120 montørene rundt om i landet er utstyrt med mobile enheter fra Samsung. Mobilene og nettbrettene er skreddersydd med applikasjoner som Handyman, Mobilt Bedriftsnett og Office 365. Dermed kan montørene eksempelvis registrere timer, bestille varer, se om kollegaer er tilgjengelige og bruke e-post.

Nå tenker du kanskje «Dette høres flott ut, men virker veldig ressurskrevende å administrere for IT-avdelingen!»? Nei, en løsning for flåtestyring av de mobile enhetene innebærer at oppsett, sikkerhet og oppdateringer gjøres raskt og effektivt via noen tastetrykk.

Mobilitetsløsningene gir ikke bare fordeler for montørene.

– Montørene fører timer fortløpende. Dermed kan økonomiavdelingen behandle ordrene og sende ut faktura straks en jobb er gjennomført. Dette er god økonomistyring og et eksempel på at mobile ansatte gir forretningsfordeler, sier Torleif Jacobsen, Salgsleder Service for ThyssenKrupp Elevator sin Bergensavdeling. 

Vil du vite hvordan vi kan forenkle arbeidshverdagen i din bedrift?  Ta kontakt 

 

                                  

  • Fakta om ThyssenKrupp
  • ThyssenKrupp AG har rundt 160 000 ansatte verden over og er representert i nesten 80 land
  • I Norge har selskapet cirka 200 ansatte og avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Stavanger og Ålesund
  • ThyssenKrupp har heiser i service og montasje fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord og tilbyr:
    - Alt innen heis og rulletrapper i nye og eksisterende bygg
    - Modernisering av eksisterende anlegg
    - Service og reparasjoner av egne produkter, samt alle kjente fremmedprodukter