Grenland

Skien

Vår visjon er å gi deg brukervennlige og tilpassede kommunikasjonsløsninger som gjør din digitale hverdag enklere. Dette klarer vi ved å fokusere på kunderelasjoner og oppdatert faglig kompetanse.   

Nordialog Grenland har vært førstevalget til mange bedrifter helt siden 1981, da under navnet Lyd & Tele Telehuset AS. Kjernevirksomheten vår er leveranser av mobilt utstyr med tilknyttede tjenester fra Telenor, tradisjonelle og IP-baserte telefoniløsninger både lokalt og i skyen , radiokommunikasjon, samt profesjonelle audio og videoløsninger til møterom og kirker/forsamlingslokaler.  Vi står sammen med våre kunder for å bygge den optimale løsningen på tvers av leverandører og operatører.  

Nordialog Grenland ble sommeren 2016 slått sammen med Protekt IT på Klosterøya. Sammenslåingen har ført til at vi kan hjelpe din bedrift med alt av tjenester og produkter innen datautstyr, skytjenester, samordnet kommunikasjon, telefoni, kasseløsninger med betalingsterminaler, utvikling av programvare og nettsider.   

Som kunde tilbys du et meget bredt sortiment, hvor vi kan bidra med inngående kunnskap og rådgivning på anerkjente merkevarer fra alle ledende produsenter. Summen av vårt brede sortiment og faglige kompetanse gjør oss til en totalleverandør.   

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat!

Book møte med oss 

Hva skiller en møteromskjerm fra en TV?  Les vår oppklarende artikkel


Klikk her for fjernsupport etter avtale med tekniker!

Fjernsupport